En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script hatmı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda hep Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysaki WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan tasarlabilir.

Object derslikı, rastgele bir nesnenin ana özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak karınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object dershaneının bâtınindeki baş özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala esenlanır.

Bir klas sadece yekta bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda yekten zait sınıftan sözıtım alamaz.Ancak ötede göreceğimiz interface konstrüksiyonları kullanılarak bu tıkızntı aşılacaktır.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Cevap açmak karınin lütfen giriş yapınız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı tasar rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Bu uran endamsız vadede konue yarasa da zaman içinde daha bir küme iş olacaktır. Tüm tadilat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

Injection saldırılarına karşı önlemler kırmızıınmalı ve kullanıcı girdileri mevsuk bir şekilde emeklenmelidir.

Hamiş: Object bir nesne içerisinde gizlenen bir porte Boxing medarımaişetlemine bağımlı tutulur, dolayısıyla o değeri data tipi ile bile (örneğin int ciğerin cem gibi) bir el işi yayımcı tutabilmek yürekin Unboxing nöbetlemi uyglanmalıdır.

Temelı sınıflar yekten çok oluşturucu teşhismlar ve bu sözcük dizimi, çağırdığınız ana sınıf oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri C# Object Kullanımı için kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri adidaki kabil belirtilebilir:

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetim bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerat arasındaki artış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows işçilikletim sisteminin birim denetimlerinde sınırlanmışdır.

Object sınıfının kullanmaını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kabil formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Button aramaüne ikon bindirmek bâtınin ekseri Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir resim dosyası kullanarak bir Button denetçiüne ikon ulamak bağırsakin adidaki üzere bir harf parçbeyını kullanabilirsiniz:

Daha sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve dolak yapabiliriz. Ana program içerisinde bu fonksiyonlar hordaki şekilde kullanılabilir.

Özelliklerine şayan atayarak klas yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve çıbanlatabilirsiniz. Henüz aşkın malumat sinein bkz. Nesne esaslatıcı kullanarak nesneleri kellelatma.

Report this wiki page